marți, 27 noiembrie 2012

Slash la Bucuresti !

Slash vine în premieră în România pentru a susține un concert la Sala Palatului din București pe 5 februarie 2013, alaturi de Myles Kennedy si The Conspirators.
Anuntat chiar azi, in ziua in care Jimi Hendrix ar fi implinit 70 de ani, concertul lui Slash la București este organizat de Phoenix Entertainment.
Fostul chitarist Guns N’ Roses a pregătit în 2012 unul dintre cele mai interesante și promițătoare proiecte ale anului. Intitulat Apocalytic Love acesta este realizat în colaborare cu Myles Kennedy și The Conspirators. Fanii vor avea ocazia sa asculte, pe langa Apocalyptic Love, si hiturile care au facut formatia Guns N’ Roses consacrata. Colaborarea dintre Kennedy, solistul Alter Bridge si Slash a inceput in 2010, odata cu inregistrarea primului album solo al chitaristului, care a reunit vocali celebri, precum Ozzy Osbourne, Fergie, Lemmy Kilmister, Adam Levine, Iggy Pop si Dave Grohl. Dupa lansarea materialului discografic, Myles l-a insotit pe Slash pe tot parcursul turneului de promovare. „Chimia” artistica dintre cei doi a devenit greu de neglijat si a condus la elaborarea noului album, Apocalyptic Love, al carui sound aminteste de inceputurile alaturi de Guns N’ Roses.
Biletele sunt disponibile la preturile de 360, 260, 220, 160 si 100 de lei, prin reteaua Eventim, magazinele Orange, Vodafone si Domo, librariile Humanitas si Cartureti, la casa de bilete a Salii Palatului si online, pe www.eventim.ro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu