miercuri, 5 decembrie 2012

King Diamond la OST 2013

communsique:
Ultima zi a festivalului OST FEST 2013: The Release of The Beasts, se anunta inca de pe acum foarte speciala, intrucat in seara de duminica 9 iunie cel mai bun vocalist al muzicii death metal - Kim Bendix Petersen, cunoscut de intreaga planeta sub numele de King Diamond va urca pe scena OST FEST 2013.


Pentru toti fanii King Diamond si nu doar pentru ei, avem un cadou special de Mos Nicolae. Cum vineri 7 decembrie reteaua de ticketing BILETOO deschide un nou magazin in incinta Cinema Patria, pe Bulevardul Magheru nr. 12-14, organizatorii OST FEST impreuna cu reprezentantii retelei de ticketing BILETOO ofera tuturor iubitorilor de muzica rock din Romania posibilitatea de a achizitiona bilete si abonamente la OST FEST cu o reducere de 25%. Doar in perioada 7 – 9 decembrie (de vineri pana duminica), fanii pot achizitiona bilete, abonamente sau vouchere de camping cu reducere din noul magazin Biletoo din incinta Cinema Patria.

Preturile generale pentru OST FEST: The Release of the Beasts sunt urmatoarele:
- 200 lei Bilet o zi (acces general pentru o zi)
- 400 lei Abonament (valabil pt cele 3 zile de festival cu acces general)
- 30 lei Voucher camping (valabil in perioada 6-9 iunie)
- 420 lei Pachet Abonament + Voucher camping

Biletele, abonamentele precum si voucherele pentru camping pot fi achizitionate din urmatoarele locatii: Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Magazinul BILETOO din Cinema Patria, Magazinele Flanco, Librariile Adevarul, Magazinele Diverta, Muzica, Sala Palatului, Libraria Eminescu, Palatul National al Copiilor sau Statia de Metrou Unirii 1, magazinele Domo, Germanos, Vodafone sau in Oficiile Postei Romane semnalizate: Bilete.ro. Cei ce doresc sa comande biletele online, o pot face de pe BILETOO.ro, BLT.ro, BILETE.RO, MYTICKET.RO sau EVENTIM.RO.

~~Festivalul OST FEST se va desfasura in perioada 7-9 Iunie 2013 la Romexpo Bucuresti si este un eveniment organizat de Project Events!~~


Danezul King Diamond a cintat in Romania pe 17 mai 2006, la Agronomie. Machiaj de tip shock rock, a la Alice Cooper, el a fost solistul vocal la Mercyful Fate. Cel mai recent album, Give Me Your Soul...Please, a avut o nominalizare la premiile Gramy in 2007.

Un comentariu:

  1. Chiar as avrea sa stiu in ce sector (golden,normal circle etc,) se vand cu reducere abonamentele la OST FEST. Nu se precizeaza acest aspect, important dupa parerea mea...
    Cristi

    RăspundețiȘtergere