vineri, 17 ianuarie 2014

The Exploited live in Risnov, Romania !!!

mega veste !!! una din legendele punkului ne viziteaza :) ii ascultam la mare si...munte, prin '88, Live at the Whitehouse cu Ticke de la Pansament, care avea vinilul, mare fan...
communique:
Trupa THE EXPLOITED va participa în acestă vară la festivalul Rockstadt Extreme Fest 2014 de la Râșnov. Concertul în România a fost inclus în turneul "THE EXPLOITED EUROPEAN TOUR 2014 PART 1".

Punk rockerii scoțieni sunt așteptați sub cetatea de la Râșnov pentru a se alătura unui line-up impresionant. Rockstadt Extreme Fest 2014 va avea loc în perioada 14-16 august 2014, iar un abonament costă 130 de lei.
Până în prezent au fost confirmate următoarele trupe: Born From Pain, Dagoba, Eryn Non Dae, Grandexit, Katatonia, Mors Principium Est, Obituary, Rotting Christ și Sodom.

THE EXPLOITED a fost înființată în 1978 în Edinburgh de către Stevie Ross și Terry Buchan, formația abordând genul harcore punk condimentat cu puternice mesaje politice. Trupa a debutat discografic în martie 1981 cu EP-ul “Army Life”. A urmat în același an un disc LP – “Punks Not Dead”, primul dintr-o listă de 8 materiale. Grupul solistului Terry Buchan a suferit de-a lungul timpului numeroase modificări de componență. Ultimul album a fost lansat în 2002 și se numește “Fuck the System”.
v si aici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu