sâmbătă, 14 aprilie 2007

Chinese Democracy 2007

13 aprilie 2007
“Nothing exceeds like excess. “

îi zice Elvira Hancock (Michelle Pfeiffer) lui Tony Montana în SCARFACE

dar nothing exceeds like rock stars excess. Aşa ca, povestea albumului Guns’n Roses e una din cel mai fantastice, care probabil va interesa Hollywood-ul în curînd (Dacă The DIRT despre Motley Crue si biopic-urile despre Ozzy şi Keith Moon aflate încă în development, vor avea succes ).

toate informaţiile, pe wikipedia





aici video clipul la THERE WAS A TIME, (prescurat TWAT !!), NU maI E DIN CAUZA DE COPYRIGHT !!!!piesă lungă, supraprodusă (over-produced) dar care îmi dovedeşte că, dincolo de toate spaghetti incidentele identitatea acestei mega-trupe e dată de vocea lui Axl Rose…mie îmi place mai mult decât tot ce s-au strofocat Velvet Revolver… leaked on the net, albumul aproape complet e îngrozitor de îngrămădit şi amalgamat, mixat, dar nu ştiu sigur dacă ceea ce am ascultat eu e varianta definitivă incl. IRS, Madagascar; the Blues şi The Catcher in the Rye)…cam desuet stilul lui Axl pe care foştii coelgi de trupă îl numesc “a frightened little man”…maybe so…cert e că nu numai latră ci şi muşcă aşa cum i-a făcut-o unui bodyguard suedez….


Guns a scos din 1993 doar OH MY GOD, piesa din filmul End of Days, pe care-l montam eu ca promo la HBO în fatidica zi de 11 septembrie 2001





back to the Chinese Demo-cracy:

cel mai scump album never made (15 milioane în producţie din 1997 încoace, aproape 10 ani, peste un million de dolari pe an, nu e mult pentru un film de buget subţirel dar pentru un album rock e nemaiauzit, dar comportamentul erratic al lui Rose îl leagă mai mult de Michael Jackson şi Phil Spector, oricum frumoasă încercarea lui de a-l angaja pe Buckethead, care, lucru extrem, a părăsit trupa…et tu Buckethead ??! (videoclipul de pe youtube link Oh My God e din concert la Rio, cu Buckethead, fingerlickingood)



în Uncut # 119 e o poveste f. mishto, epică, insane……trebuia ca albumul să iasă în martie, şi iară nu se ştie ce e cu el, şi e amânat, ca şi noul turneu GnR în Japonia pe motiv de injuries….




Chinese democaracy still MIA, adică chiar nu există democraţia chinezească ? it seems so…

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu