duminică, 26 ianuarie 2014

I, Frankenstein (2014)

Asa o duda ca I, Frankenstein cu greu se poate pomeni si povesti...
un soi de mambo jambo desen animat cu gargui si demoni, si monstrul lui Frankenstein(Aaron Eckhart, care arata precum Christophe Lambert) la mijloc, Bill Nighy care isi reia prestatia din Underworld (un reper). Un soi de Van Helsing pe linga care VH iese foarte bine...si asta spune tot...doar stiti cum e VH...oi.

Este o adaptare dupa o banda desenata de Kevin Grevioux (care a scris Underworld, nah, reperat), filmat in Australia si greu de identificat, la Melbourne. Au avut atitea efecte de facut ca nu au mai rams bani de actori. Muzica mickeymousing de Johnny Klimek si Reinhold Heil (partenerii lui Tom Tykwer).
3D murky, normal, a fost filmat in 2 D original(!), si 2.35.1, deci nu va obositi la IMAX. In plus lipsit de orice forma de umor si relevanta. Stuart Beattie, scenarist la Piratii din Caraibe, si debutant in regie cu Tomorrow, When the War Began (2010), se chinuie sa coordoneze un film greoi, fara sanse de franciza ulteriora. Nah, l-ati distrus si pe Frank n stein : ( Frank n furter ?

1 din 5, 2 din 10 !

Un comentariu:

  1. Combinatie mai mult intre underword si blade... nu ma asteptam sa fie chiar atat de slab.. ratingul de pe imdb de 5.4 e chiar prea maricel.. plus ca frank este cel mai slab personaj din film, fara abilitati, cu o coafura total nepotrivita si fara nici un scop in film.. cei 200 de ani in care a disparut nu stiu pe unde a stat ascuns..foarte dezamagit..

    RăspundețiȘtergere