joi, 22 aprilie 2010

Serj Tankian la Sibiu ! Sisters of Mercy too..

vin tirziu in noapte de la B-est si de la premiera lui Alecu Solomon, Kapitalism cu K , de la Krapulax, KKK (make my day) si K (gen Y2K)...
deh, Gigante-n...
ma ciorovaiesc din nou cu festivalul de la Cannes care mi-a bulit acreditarea, hugely unaccceptable, stau on line o ora sa bag pe situl lor prost programat, e incredibil cit de retrograzi sunt fata de "les medias internet",
intre timp re-ascult Serj Tankian...de ce..why...warum...porquoi ?
ELECT THE DEAD ? the symphony ?????
de ce..why...warum...pour quoi ?
wow !
pt ca am primit newsletter de la Metalhead in care zice ca Serj, armeanul vocalist exceptionel de la SOAD (System of a Down) cinta la SIBIU la Artmania, alaturi de, tine-te bine, SISTERS OF MERCY. This looks like a festival 2 B (To be...)

communique:
ARTmania Festival 2010 prezinta sase concerte importante in Piata Mare in zilele de vineri si sambata, dar si evenimente alternative in weekendul 13-15 augsut unde publicul are acces in baza biletelor sau abonamentelor valabile pentru Piata Mare. Biletele si abonamentele sunt disponibile in reteaua magazinelor Germanos, Carturesti, Diverta, Vodafone si online, pe www.eventim.ro si www.myticket.ro adaugand la preturile de mai jos comisionul de ticketing in valoare de 6%. Pana la 30 aprilie, biletele si abonamentele pot fi achizitionate la pretul de 70 RON pe zi si 110 RON pentru abonamente. In perioada 1-31 mai: 80 RON pe zi si 140 RON pentru abonamente. 1 iunie – 12 august: 90 RON pe zi si 160 pentru abonamente. 13-15 august: 110 RON pe zi si 180 RON pentru abonamente.

Actiune cofinantata de Consiliul Local Sibiu prin Primaria si Casa de Cultura a Municipiului Sibiu si de Consiliul Judetean Sibiu in parteneriat cu Lantul hotelier Continental Hotels.

Trupe confirmate pana in acest moment: Serj Tankian (USA), the sisters of mercy (UK), Kamelot (USA), Sirenia (Norvegia).

In ultimii patru ani pe scena festivalului au fost prezente formatii consacrate: Nightwish, HIM, Opeth, Amorphis, Anathema, Lacrimosa, Tiamat, My Dying Bride sau Within Temptation. Festivalul prezinta concerte in Piata Mare, expozitii si alte actiuni culturale in cetatea medievala a Sibiului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu