vineri, 15 aprilie 2011

Bryan Ferry aminat !

comunicat:
Concertul Bryan Ferry programat pentru data de 1 mai la Sala Palatului din Bucuresti se amana pentru data de 18 septembrie. (apare si pe situl lui-rescheduled!)
Detaliile privind noua locatie a concertului BRYAN FERRY de la Bucuresti din 18 septembrie vor fi comunicate in cursul saptamanii viitoare.

Artistul a fot supus unor teste medicale amanuntite in ultimele doua saptamani; in urma rezultatelor medicul personal al artistului i-a recomandat o pauza de minimum o luna intre cele doua turnee internationale, cel cu Roxy Music pe care tocmai l-a incheiat in martie in Noua Zeelanda si cel solo din Europa care ar fi trebuit sa inceapa pe 19 aprilie. Asadar primele sapte concerte programate intial pentru luna aprilie si cel de la Bucuresti de pe data de 1 mai au fost reprogramate

Shit ! I was so looking forward for this !
-let's put our fingers in a dike anf pray !
cut to:

18 sept. Arenele Romane ! see ya there !

2 comentarii:

  1. Salut Alin,

    Ai idee la ce ora incepe, 19, 20 sau 21 ? Am intalnit toate variantele respective, inclusiv ca tot la Sala Palatului s-ar tine - peste Enescu...One Event sunt varza rau ca promoteri, parca ei sunt cu teapa AC/DC de acum 2 ani.

    Cosmin

    RăspundețiȘtergere
  2. la Arene la 8 stiu eu ! nu stiu sa fie cineva in deschidere!

    RăspundețiȘtergere