vineri, 19 septembrie 2008

Fear Itself

serial TV (in SUA pe NBC), noul Masters of Horror care a fost anulat dupa doua sezoane. Creat de Mick Marris (protejatul lui Stephen King), e mai prost ca MoH si extrem de inegal ca toate antologiile horror TV. Acesta se vrea in, hip si trendy, dar nu e. Alegerea unor regizori noi pe val, alaturi de "fosti", sorry John Landis, dar episodul tau e cel mai prost (In Sickeness and in Health, 1 din 5), si nu-l ajuta deloc faptul ca e scris de Victor "J.Creepers" Salva. Genericul e cool, si muzica de pe el este Serj Tanakian , vocalistul de la System of a Down cu excelentul Lie Lie Lie, de pe Elect the Dead, albumul de anul trecut.


primul episod, The Sacrifice, scris de Garris si regizat de Breck Eisner (Sahara, baiatul lui Michael, ennemy of Joe Eszterhas) e un twist al unei povesti cu vampiri, complet cu frumoase romince intr-un fel de Alamo tepos.
2 out of 5
Apoi Brad Anderson are o contributie peste medie, cu un f. bun Eric Roberts, ca un fost politist, Spooked.
3 din 5
Ronny Yu a facut Family Man, scris de Daniel Kanuf, creatorul lui Carnivale, despre un transfer de corpuri intre un seriel killer (Cliffton Collins) si un..family man (Colin Ferguson)
2 1/2 din 5
Eater: Stuart Gordon face o poveste cu un ucigas canibal inchis intr-o sectie de politie, unde-si iese din corp si poseda ceilalti politisti dar o politista ii vine de hac...
2 din 5
Community, regizat de Mary Harron(American Psycho), il are ca erou pe noul Superman, Brandon Routh, ca erou intr-un fel de Body Snatchers din suburbii.
2 din 5
New Year's Day de Darren "Saw" Lynn Bousman e un twist la povestile cu zombi, cu un altfle de look, sa-i zicem un zombi club de la tyler Dyrden, dar cu target de teenageri emo. Scris de Steve "30 days of night" Niles.
2 din 5
Larry Fessenden are o alta versiune la Wendigo care il pune in valoare pe Doug Jones (Abe Sabien sau Faunul la del Toro), intr-un ranch bintuit de un spirit infometat, in Skin and Bones
3 1/2 din 5

doar 2 regizori sunt pastrati din seria Masters of Horror (Landis si Gordon, si Anderson din a 2-a serie, unde a facut unul din cele mai bune episoade, Sounds Like.
Inteleg ca seria, deocamdata primul sezon din 8 episoade (ar trebui sa aibe 13 episoade!), e anuntat ca urmatorul unul de John Dahl. Poate urmatoarele sunt mai bune, break a leg, don't break the neck ! pentru cei mai sceptici, italienii contraataca cu maestrii lor ai horrorului ! Ruggero Deodato si Lamberto Bava sunt doi din cei patru programati pentru inceputul anului viitor. Probabil Dario si Lenzi sunt pe banca de rezerve ! Cazzo duro !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu