luni, 29 octombrie 2012

Hiromi: The Trio Project la Bucuresti !

Twin Arts in parteneriat cu Ambasada Japoniei la Bucuresti prezinta: Hiromi: The Trio Project featuring Anthony Jackson & Simon Phillips. Aflat in premiera la Bucuresti (NALD: au mai cintat la Garina) grupul va concerta pe 10 noiembrie 2012 la Sala Radio.
Hiromi Uehara (n.1979) a electrizat audienta si criticii de pretutindeni cu o energie creativa care sfideaza normele jazz-ului si ridica virtuozitatea si compozitia la un nivel de complexitate si rafinament fara precedent. Imbinand jazz-ul, post bop-ul, rock-ul progresiv si muzica clasica Hiromi si-a castigat deja un loc in privilegiata galerie a muzicienilor inovatori.
Nascuta in Japonia la Shizuoka , pianista si-a inceput studiile muzicale la varsta de 6 ani. La 14 ani canta deja cu Orchestra Filarmonicii din Praga, iar la 17 ani cu Chick Corea. Absolventa a Berklee College of Music din Boston Hiromi debuteaza pe piata muzicala in 2003, fiind de atunci intr-o continua ascensiune. Discografia sa include albumele: Another Mind (2003), Brain (2004), Spiral (2006), Place to Be (2009), Time Control (2007), Beyond Standard (2008), Voice (2011-The Trio Project).

*
Simon Phillips (n.1957) Celebrul baterist englez a devenit muzician profesionist inca de la varsta de 12 ani, patru ani mai tarziu dovedindu-si abilitatile in celebrul musical ‘’Jesus Christ Superstar’’. Din acel moment cariera sa a ‘’decolat’’ pur si simplu, lista starurilor cu care a cantat fiind ea insasi cea mai onorabila carte de vizita: Toto, Jeff Beck, Whitesnake, Mike Oldfield, Gary Moore, Mick Jagger, Joe Satriani, Judas Priest, The Who, David Gilmour, Tears For Fears.
*
Anthony Jackson (n. 1954) este un muzician new-yorkez nominalizat la premiile Grammy, creditat de breasla instrumentistilor cu inventarea chitarei bass cu 6 corzi. Apare ca invitat pe mai mult de 500 de albume alaturi de nume sonore ca Paul Simon, Pat Metheny, Dave Weckl, Chick Corea, Steely Dan, Al Di Meola, Michel Petrucciani.
NALD*Anthony Jackson a cintat la Bucuresti in septembrie a.c. la DraculaBass, inaintea lui Jack Bruce.

Concertul Hiromi: The Trio Project va avea loc sambata, 10 noiembrie 2012, ora 21:00 la Sala Radio.
Accesul in sala se face incepand cu ora 20:00. Nu este permis accesul cu camere foto profesionale. Filmatul este interzis pe toata durata concertului.

pentru acest eveniment costa 75; 115 si 135 de lei in functie de categorie si vor putea fi achizitionate prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Orange Shop, Vodafone, Domo, librariile Carturesti si Humanitas) si online pe eventim.

Un comentariu: