joi, 18 octombrie 2012

Led Zeppelin Celebration Day la The Light

de miine 19 octombrie si pina pe 28 oct, documentarul-concert cu showurile de la O2 din Londra la the Light / Cinema Stage.

„Celebration Day”

Un concert extraordinar sustinut de Led Zeppelin la Londra pe Arena O2 in 2007.
Pe data de 10 Decembrie 2007, Led Zeppelin au sustinut un concert pe O2 Arena din Londra in amintirea lui Ahmet Ertegun, prieten si fondator al Atlantic Records. Spectacolul a fost o capodopera de peste 2 ore in care rock’n'roll-ul cu aroma de blues a vrajit intreaga audienta. Membrii fondatori John Paul Jones, Jimmy Page si Robert Plant au cantat alaturi de Jason Bonham, fiul tobosarului original al Led Zeppelin. Acestia au cantat cele 16 piese incluse pe catalogul lor, printre care ‘Whole Lotta Love’, ‘Rock and Roll’, ‘Kashmir’ si ‘Stairway to Heaven’.
Desi peste 20 de milioane de oameni au aplicat online pentru bilete, numai 18 000 au fost alesi la o loterie speciala pentru a participa la primul show al trupei din ultimii 27 de ani.
Simbolice pentru Led Zeppelin au ramas vocea lui Robert Plant care este de neegalat si magia chitarei lui Jimmy Page, unul dintre cei mai buni chitaristi din istoria muzicii rock.
Filmul Celebration Day va fi lansat la nivel mondial pe 1 500 de ecrane de cinema in peste 40 de tari pe data de 17 Octombrie.
Incepand cu data de 19 octombrie The Light Cinema si Cinema Stage va aduc
spectacolul Celebration Day in format digital in sala de cinema.

un interviu cu Jimmy Page despre film in Uncut aici
â
DVD-ul si editia extinsa deluxe apare pe 19 noiembrie.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu