joi, 6 octombrie 2011

Batman Triumphant

un articol fascinant din WhatCulture ! despre proiectatul si avortatul al cincilea film din seria Batman inceputa in 1989, si anume Batman Triumphant, pe care trebuia sa-l faca Joel Schumacher dupa Batman si Robin (votat de multa lume drept cel mai prost film ever, eh, nu e chiar asa, dar si Schumacher si-a cerut scuze pentru el in mod public, nemaivorbind de Clooney, a carui cariera a lansat-o !). Ideea e ca badguy-yul trebuia sa fie Nicolas Cage, ca Scarecrow, o alegere perfecta avind in vedere cariera ulteriora a lui Cage :). Dar sa nu uitam ca atunci el era proaspat laureat Oscar si proaspat action hero (Con Air, Face/Off) ! Si producatorii gasisera si un mod de a-l reinvia pe Joker, adica pe Jack Nicholson, intr-o halucinatie a lui Batman, provenita din gazul otravitor al Sperietoarei !

Si Harlequin ar fi fost fata Jokerului, care-l ajuta pe Scarecrow, pentru a-si razbuna tatal !
Nu vad cum ar fi fost Batman Triumphant in situatia data, mai ales daca era inca inconjurat de nincompoops-ii Robin -Chris O’Donnell si Fatgirl, pardon :) Batgirl-Alicia Silverstone...George Clooney ar fi trebuit sa fie Batman cu sfircuri pe costum, dar dezastrul lui Batman si Robin a oprit acest proiect fantasmagoric, care ar fi fost de vazut ca sa fie crezut, la fel ca avortatul proiect din epoca Superman Lives ! al lui Tim Burton, tot cu Nicolas Cage.
Articolul vine din ideea ca Joel Schumacher si cu Nic cage au facut un film impreuna ulterior, 8 MM, si au recidivat cu Trespass, care iese acum in SUA, dar limited.
Intre timp ambii au trecut prin Romania, Schumacher a facut Town Creek in 2007(barely released), iar Cage Ghost Rider 2, care iese in februarie la anul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu