luni, 18 februarie 2013

Kitaro la Bucuresti !

communique:
KITARO, revolutionarul muzician multi-instrumentist si compozitor japonez care uluieste mapamondul cu sunetele inegalabile, ce imbina muzica electronica si cea traditionala, va concerta in toamna acestui an pentru prima data in Romania. Concertul, sustinut de KITARO si orchestra sa, va avea loc la Sala Palatului din capitala in data de 5 octombrie cu incepere de la ora 19:00. Acesta face parte din turneul de promovare al noului sau material discografic intitulat “TAMAYURA”, album ce urmeaza a fi lansat in luna martie a acestui an. KITARO are o activitatea artistica impresionanta, a obtinut Globul de Aur si este detinator a numeroase premii Grammy. Kitaro a cunoscut succesul la nivel mondial in urma cu mai bine de treizeci de ani datorita stilului sau unic si a fuziunii intre mai multe culturi, tehnici si sfere de constiinta. Toate albumele sale sunt considerate adevarate capodopere si inregistreaza vanzari colosale, zeci de milioane de exemplare distribuite in intreaga lume.

Biletele pentru acest concert au fost puse in vanzare in reteaua Vreau Bilet la Unirea Shopping Center, etj.2, la sediul din str. Moise Nicoara nr.18, la Sala Palatului, in magazinele EuroGsm si online prin www.vreaubilet.ro . Preturile acestora variaza in functie de categoria de loc, dupa cum urmeaza: Cat. IV – 140 lei, Cat.III – 170 lei, Cat.II – 310 lei, Cat.I – 450 lei, VIP – 630 lei si Golden VIP – 830 lei.

pentru mine personal Kitaro nu e vreun Vangelis, dar nici Yanni. A facut muzica la filmul lui Oliver Stone, Heaven and Earth (1993), score pe care il aveam pe caseta si m-am chinuit sa-mi placa, dar nu e la fel ca, sa zicem, favoritul meu, Mike Oldfield, la The Killing Fields (1984). Cu toate astea a luat Globul de Aur ! Un clip cu Stone si Kitaro aici:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu