miercuri, 20 februarie 2013

Sting din nou la Bucuresti !

Mike & The Mechanics şi James Walsh, în deschidere !

communique:
Urmare a succesului înregistrat de turneul mondial Sting 2011-2012, Live Nation este incantata sa anunte ca turneul Back to Bass va continua in acest an, iar Sting va interpreta multe din cele mai cunoscute hituri ale sale, acompaniat de o trupa formata din cinci muzicieni.Turneul porneste in luna mai in America de Nord, iar in iulie ajunge in Europa, cu spectacole programate in Suedia, Franta, Germania, Norvegia, Italia si Romania. Sting ii va avea alaturi pe scena pe vechiul sau colaborator, chitaristul Dominic Miller, pe Vinnie Colaiuta (tobe), David Sancious (clape), Peter Tickell (vioara electrica), and Jo Lawry (voce). Concertul de la Bucuresti are loc pe data de 31 iulie, este gazduit de Romexpo si organizat de Marcel Avram si East European Events, in colaborare cu D&D East Entertainment.
Biletele se gasesc la vanzare in Reteaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone si Domo, librariile Humanitas si Carturesti, precum si online, pe eventim.ro. Preturile biletelor sunt urmatoarele: Tribuna/Pe scaune – 479,25 lei, Golden Circle (promo) – 272,64 lei, Silver Circle (promo) – 204,48 lei, Acces general (promo) – 144,84 lei. Biletele promo vor fi valabile pana la epuizarea a cate 2.000 de bilete din fiecare categorie. Ulterior, preturile vor fi urmatoarele: Golden Circle – 340,8 lei, Silver Circle – 255,6 lei, Acces general – 181,05 lei.
***
despre anterioara venire a lui Sting (prima data l-am vazut la Sala Palatului in 1996, cu pretul modic de 1200 de marci...germane pe bilet !!!), cea din 2011, anume a treia, la Piata Constitutiei, symphonic dar mai mult micotic, comentariile mele acide :> aici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu