luni, 25 februarie 2013

The Animals & The Troggs AMINAT & now FREE

a doua zi comunicat nou:
Phoenix Entertainment are placerea de a va anunta numele internationale invitate la Festivalul Rock in Parc ce va avea loc la Arenele Romane in perioada 13-14 iunie. The Troggs si The Animals vor canta in prima zi, respectiv in a doua, alaturi de trupele care au castigat simpatia publicului si juriului in editiile de calificare Rock in Parc.

sper ca asta sa fie ultima modificare a acestui concert de belea, care si-a schimbat locatia si data de trei ori, ajungind sa fie GRATUIT !!! Avind in vedere virsta celor din formatii, s-ar putea sa mai avem surprize :(.

*****************************
Concertul pe care The Animals & The Troggs urmau sa-l sustina MIINE 26 februarie in Hard Rock Cafe Bucuresti a fost reprogramat sub forma a doua spectacole distincte, pe 12 si 23 mai 2013.
Programul evenimentului a fost modificat intrucat unul dintre membrii trupei a anuntat in ultimul moment ca nu mai poate ajunge pe 26 februarie la Bucuresti.

Rock Events si Rock Artist Management vor aduce legendarele trupe in Hard Rock Cafe in cadrul a doua concerte speciale. Astfel, The Troggs vor sustine un show in data de 12 mai 2013, iar The Animals &Friends se intorc pe scena din Bucuresti pe 23 mai, in Hard Rock Cafe, alaturi de invitati speciali.

Biletele achizionate pentru data de 26 februarie vor fi valabile pentru ambele concerte programate si vor beneficia de cele mai bune locuri.
Cei care doresc sa returneze biletele cumparate online sau de la Hard RocK Cafe pentru concertul din 26 februarie, isi pot recupera banii de la punctele de vanzare de unde au fost achizitionate, incepand cu data de 4 martie 2013.

Biletele pentru concertele din 12 si 23 mai vor fi disponibile la Hard Rock Cafe incepand cu data de 4 martie, la urmatoarele preturi:

- 60 lei (cu loc) – pana in ziua concertului
- 40 lei (in picioare) – pana in ziua concertului
- 50 lei în picioare si 80 lei cu loc – in ziua concertului
v, anuntul vechi aici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu