miercuri, 7 ianuarie 2009

recuperari: Just a Gigolo (1978)

"Everybody who was involved in that film – when they meet each other now, they look away (covers face with hands, laughs)... Listen, you were disappointed, and you weren't even in it. Imagine how we felt... It was my 32 Elvis Presley movies rolled into one."
David Bowie, 1980, NMEUn curio, la ora respectiva cel mai mare buget in Germania post-war, regizat de David Hemmings (care a murit in Romania, btw), o tzacaneala, cu reputatie indoielnica, hard to get, dar definetly cult movie. Titlul german original, Schöner Gigolo, armer Gigolo !filme similare:
Cabaret
Ochiul de sarpe
Mefisto
Toba de tinichea
Steppnwolf
si chiar Max

faimos in primul rind pentru ca e ultimul rol al Marlenei Dietrich (al carei rol, famously, platit imens pentru vremea aceea, namely regal, 250.000 $, a fost filmat separat, in Paris, deci ea nu a fost alaturi de distributie nici o secunda ! Ea cinta si piesa titlu, din 1931, compusa de italianul Leonello Casucci, pe care eu o stiu de la David Lee Roth !!!
si cautat pentru ca e cu David Bowie din perioada berlineza (care a si compus Revolutionary Song pt film),,,,si inregista albumul Heroes
Kim Novak arata excelent la 45 de ani (aprox, same as Ann Margaret in Tommy), Maria Schell, Curt Jurgens, Sydne Rome (looking hot and singing with the nipples out!) si Hemmings intr-un rol psihotic. Un articol excelent despre film si receptia dezastruaosa pe wikipedia,


daca l-ar fi facut muzical ar fi fost mai succesful !
6/10

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu